Over van Giessen

 

Als kleine jongen was ik, Arie van Giessen, al vroeg geïnteresseerd in alles wat met grondverzet te maken had. Toen ik ouder werd, ging ik mijn passie achterna en nam zelf met hartelust deel aan de diverse werkzaamheden rondom grondwerken. 

 

Na een aantal jaren in dienst te zijn geweest bij grondverzet bedrijf Verschoor in Almkerk, groeide het verlangen om als zelfstandige te beginnen. Samen met mijn vrouw, destijds mijn vriendin, zijn we het avontuur aangegaan. En met succes! Tot op heden pakken we ieder project met veel plezier, passie en volle overgave op.

 

Het overleggen, adviseren en uitvoeren van een project is iets wat mij energie geeft. De uitdaging is om een project voor de klant kwalitatief duurzaam en betaalbaar aan te bieden. Bij oplevering van het project is het daarom belangrijk om met een positief 'tot ziens' af te ronden.

Arie van Giessen


Betrouwbaar

Kwaliteit

Goede communicatie

Met onze ruime kennis en ervaring, die is opgedaan in de afgelopen jaren, kunt u erop vertrouwen dat wij het project naar uw specifieke wensen opleveren.

Wij hebben de juiste middelen en materialen tot onze beschikking om een kwalitatief duurzaam project te realiseren.

Voor onze opdrachtgevers en leveranciers is het belangrijk om transparant te communiceren. De verwachtingen en specifieke klanteisen worden afgestemd met onze adviezen. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat behalen en het doel bereiken wat u voor ogen heeft.